Keresés
Regisztráció Belépés

ActiveZone | Csapatépítés, tréningek, rendezvényszervezés.

 • боли в животе
 • аллергия>
 • анемия
 • астма
 • боли в спине
 • бронхит
 • холестерин
 • депрессия
 • психические расстройства
 • болезни зрения
 • Válassza ki a szimpatikus programokat, kérjen ajánlatot, a pontos forgatókönyvet kidolgozzuk Önnek.

  Itt vagy most: Kezdőlap » Csapatépítés » Programötletek » Élményprogramok » Utazás a Föld körül
  Értékelés:
  (0 szavazat)

  Utazás a Föld körül

  Utazni jó. Távoli országok kultúráját megismerni, kalandozni őserdőkben, hegycsúcsokon, megcsodálni városokat, építményeket, múltat őrző falakat, várakat, ízeket és illatokat. Minden ország más és más, minden népnek külön történelme, szokásai vannak.
  Mindenkinek igazán érdekes és remek szórakozás jelent ezek megismerése. Utazni mindig jó, remek dolog akár télen, akár nyáron egyszerűen szabadságra menni és kiszakadni egy kicsit a mindennapi mókuskerékből.

  Check in

  Beszállókártyákat kérjük előkészíteni! A résztvevőket „légiutas kísérőink” várják a rendzvényterem bejáratánál és a már előre kiosztott beszállókártyák alapján ültetik le a résztvevőket a csapatuk asztalához. Ezt követően játékos formában bemutatkozunk és ismertetjük a szabályokat „légiutas kísérőink” segítségével. A kezdeti humoros előadás segít feloldani a résztvevőket.

  Csapatok– Delegációk

  Minden csapat más és más országból érkezett delegáció. Hogy ki honnan érkezik? Egy kezdeti könnyed játékkal döntjük el, de ez maradjon meglepetés! Minden egyes delegáció megkapja a szükséges alapinformációkat az általa képviselt országról, melyből fel kell készülniük majd adott szabályok mellett be kell mutatkozniuk a többi csapatnak. Igény szerint jelmezeket, kiegészítőket biztosítunk (turbánok, csadorok, kimonók, szárik, kalapok..stb.)

  A világ csodái

  Golden Gate híd, Empire State Building.. A csapatoknak minden szükséges eszközt biztosítunk, hogy minden rekordot megdöntsenek és közös erővel létrehozzák a saját legmagasabb tornyaikat, a leghosszabb hidakat... A munkák elengedhetetlen feltéle egy kis világzene.. Ehhez a feladathoz fontos, hogy a teremberendezésnél minden csapat egy nagyobb asztalt üljön körbe és legyen egy mindenki számára jól látható „színpadunk”.

  Az utazó bőröndje – szituációs játék

  Ez az a pillanat, amikor a résztvevők kinyithatják csapatuk bőröndjét, azonban annak tartalmának felfedezését egy játékos vetélkedővel kötjük össze, amely elsősorban a non-verbális kommunikációra és a csapattagok közötti együttműködésre irányul. A nevetés és kellemes szórakozás garantált és meglepetésekben sem lesz hiány! Céggel, munkával kapcsolatos vagy a csoporthoz köthető tárgyakat is előre bekészíthetünk a „csomagokba”. A prezentációkhoz egy asztalra van csak szükségünk, amely erre a feladatra gyorsan elhelyezhető a „színpadon”

  Kvíz Program

  Pörgős kérdések különböző kategóriákban: sport, kultúra, történelem, földrajz.. A kérdések elsősorban nem a lexikális tudásra fókuszálnak, nem nehezek, csak egy kicsit elgondolkoztatóak; hol lakik a Mikulás, vagy melyik sport képviselője a képen látható személy... Valójában nem egy egyszerű kérdezz-felelek játékról van szó! Minden csapat azonos kredittel indul a játékban. Az egyes témakörök váltása előtt lehetőségük van dönteni arról, hogy mennyi kreditet tesznek fel győzelmükre. A győztes csapat mindent visz. Tehát minden csapat a témakör ismertetése után licitál, majd következnek a kérdések. Szerencsejátékot kedvelők egyik kedvenc vetélkedője!

  Technikai eszközöket biztosítunk, csupán a helyre van csak szükségünk ahol elhelyezzük ezeket. A fenti feladatok mellett további játékos, csapatépítő programokkal készülünk a tréningre adott létszámnak megfelelően.

  Fontos!

  A program balesetveszélyes elemeket nem tartalmaz, de jó tudni, hogy árainkban nem szerepel baleseti- és felelősségbiztosítás. A rendezvény helyszínén esetlegesen elveszett értékekért, vagyontárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.
  - önállóan fejlesztett programok
  - megrendelői igényre szabva
  - teljes körű szervezéssel
  - legjobb ár/érték arány
  - szervezési javaslatokkal
  - gyakorlati tanácsokkal
  - szálláskereséssel, foglalással
  - btl hozzávalókkal
  - Kérjen ajánlatot!
  - Hívjon: +36 70 60 60 015
  - Írjon: info@activezone.hu
  csapatépítő játékok, csapatépítő tréning, csapatépítés, csapatépítő feladatok, csapatépítő programok, csapatépítő játékok leírása, csapatépítő tréning tematika, csapatépítés feladatok, csapatépítő tréning helyszínek, outdoor tréning, indoor tréning, csapatépítés visegrád, dunakanyar, rendezvényszervezés, rendezvények,