Nyomtatás
Értékelés:
(0 szavazat)

Sümegi városi kalandok

Fedezd fel Sümeget egy városi kalandtúra keretén belül, akár egy interaktív nyomozással összekötve! Városi kalandozás során fedezhetik fel a város főbb látnivalóit, hangulatos utcáit.

Sümeg a Balatontól mindössze 20km-re, a Bakony hegység délnyugati sarkában helyezkedik el.
A város utcái a várhegy meredek oldalait fogják körül. Sümeg és környéke korai időktől fogva lakott terület volt. Bronzkori sírok, kőbalták és egyéb eszközök, temetkezési urnák, valamint egy késő bronzkori település nyomai tanúskodnak mindenről. A rómaiak is jól érezhették magukat a Sümeg környéki tájon.

Városi kalandozás során fedezhetik fel a város főbb látnivalóit, hangulatos utcáit. A csapatoknak rejtett üzeneteket kell megtalálni, feladatokat megoldani és közösen megtervezni a legoptimálisabb útvonalat. Sok-sok meglepetés és kihívás. A program remekül összeköthető Interaktív nyomozás indoor programunkkal, középkori lovagi tornával, íjászattal így egy teljes és tökéletesen élménydús napot tölthetnek el Sümeg városában.

Bízza ránk rendezvénye komplex szervezését a szállásfoglalástól kezdve az esti szórakoztató programokig és mi kedvezményes csomagajánlatokkal háláljuk meg bizalmukat.

Szállásjavaslatunk: Hotel Kapitány Sümeg

Az AUDI csapatával már remekül éreztük magunkat a városban!

Joomla SEO powered by JoomSEF